Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slané jednohubky z listového těsta
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Arašídové cukroví
Chilli con carne od Camm
Campari Orange Passion
Šunkovo-sýrové karbanátky
Škvarkové placky s jogurtem
Řízky z hlívy
Piškotový koláč s jahodami
Cizrnové karí se špenátem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Bezový sirup za studena
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Koláč z rebarbory
Chřestová omeleta
Chřest v parmské šunce s olivovou…