Topinková pomazánka z paštiky
Škvarková pomazánka IV.
Krémová vajíčková pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nedávám žloutek, ale přidávám lžíci perly nebo podobného margarínu. A doporučuji na promíchání použít mixér - pomazánka je s ním jemnější....
Mám skúsenosť, že na pomazánku z paštéty, bez ohľadu na ďalšie ingrediencie, sa najlepšie hodí klasická pečeňová paštéta. Skúste s ňou.
také jsme ji vyzkoušeli. moc nám nechutnala, ale problém byl asi v paštice. byla nějaká chemická. tak snad napodruhé.
dnes jsme s pritelkyni udelali a musime rict, ze to bomba :) dekuji za skvely recept :) davam za 1
Přidávám na drobno nakrájenou křupavou kyselou okurku. Je pak velmi "jedlé" a osvěžující..
vyborne, uz kdyz jsem to cetl, tak se mi sbihali sliny...
Krevety na česnekovém másle
Horácké knedlíky
Prdelky
Drobenkový koláč s rebarborou
Jeřabina - sterilovaná
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Domácí kuřecí paštika
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Bábovka z červené řepy
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem
Bezový sirup za studena
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina