Pomazánky jsou velmi oblíbené jak pro svou snadnou a rychlou přípravu, tak pro rozmanitost ingrediencí, které do nich můžeme použít. Tuto pomazánku si můžete vychutnat k svačině i večeři po celý rok.
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Uchovávání sýrů
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Rychlá ředkvičková pomazánka
Mrkvová pomazánka
Cuketová pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí vánočka
Celozrnné dalamánky
Kefírová buchta od Camm
Květákové placičky se šunkou
Vajíčková pomazánka VI.
Rozpékané bylinkové brambory
Celer z trouby
Dušená kari z dýně v mletém mase
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Cizrnové karí se špenátem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Koláč z rebarbory
Voňavý sirup z bezinkových květů
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Bezový sirup za studena
Chřestová omeleta