Pomazánky jsou velmi oblíbené jak pro svou snadnou a rychlou přípravu, tak pro rozmanitost ingrediencí, které do nich můžeme použít. Tuto pomazánku si můžete vychutnat k svačině i večeři po celý rok.
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Uchovávání sýrů
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Rychlá ředkvičková pomazánka
Mrkvová pomazánka
Cuketová pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Píchaná buchta
Smažené cibulky
Ryba z trouby: na zelenině a…
Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami
Nepečený karamelový dort s ricottou a…
Citronovo-tvarohová buchta
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Med nebo sirup z květů divizny
Francouzské toasty s pestem
Jahodová bublanina
Kosmatice naslano
Čevapčiči
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestový salát s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem