Tato hustá polévka plná rajčat, paprik a bazalky vás báječně zasytí a zahřeje. Křupavé krutony dotáhnou celý lahodný krém k naprosté dokonalosti.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak na křupavé česnekové krutony?
Papriková polévka s chilli krémem
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Polévka z pečených rajčat
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chudí rytíři
Vepřové plátky na medu
Zapečená cuketová mísa
Meruňkové řezy s kokosovou peřinou
Cheesecake jednoduše podle Alberta -…
Pikantní okurkový salát
Kuře pečené s rýží
Kroupový oběd (večeře)
Sněhové dortíky z hrníčků
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Koprovka s vejcem
Bezový sirup za studena
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina