Tato hustá polévka plná rajčat, paprik a bazalky vás báječně zasytí a zahřeje. Křupavé krutony dotáhnou celý lahodný krém k naprosté dokonalosti.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak na křupavé česnekové krutony?
Papriková polévka s chilli krémem
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Polévka z pečených rajčat
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Františky
Halušky se zelím a vařeným masem
Cuketové matesy II.
Italská rybí polévka „caciucco“
Jablkový páj
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Ovesné muffiny
Kyselica (zelňačka) s čabajkou
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Holandský řízek a šťouchané brambory
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina