Bylinky opereme, vytřepeme a lístky otrháme. Bazalku a velké listy šalvěje rozřežeme na proužky.
2
Z bagety odřízneme konce a rozkrájíme ji na 4 silné plátky. Do každého kousku bagety nařízneme kapsu, kterou naplníme plátkem šunky, sýra a proužku bazalky.
3
V mléce rozkvedláme vejce, osolíme a opepříme. Plátky bagety v něm asi 20 minut máčíme.
4
Očistíme, opereme salát a natrháme jej. Smícháme citronovou šťávu, ocet a olej. Zálivku ochutíme solí, pepřem a cukrem.
5
Zahřejeme olej, na kterém krátce podusíme šalvěj. Přidáme plátky bagety a opečeme je z každé strany dozlatova.
6
Salát promícháme se zálivkou a podáváme k bagetám. Ozdobíme citronem a bazalkou.