Brambory nakrájíme na kolečka, nové i se slupkou a dáme na vymaštěný plech, osolíme a opepříme. Poklademe tenounce nakrájenou anglickou slaninou a zalijeme smetanou. Můžeme přidat na tenká kolečka nakrájenou cibuli. Opět přisolíme a posypeme grilovacím kořením.
Slaninu jsem měl vcelku,takže jsem jí pokrájel na kostičky a místo zakysanky jsem dal tentokrát smetanu,obě varianty jsou výborné :-)a pro našeho mlaďase extra navrch se sýrem :-).
Dagmar Macáková
|21. 8. 2009 10:32
moc dobré
Šárka Rudlová
|10. 12. 2008 19:12
Po dlouhé době jsem vyzkoušela a moc dobré!
Šárka Rudlová
|12. 6. 2008 12:30
Kůrčičku jsem neměla ale bylo to moc dobré, neměla jsem slaninu tak jsem tam dala moravské uzené a bylo to fajn, rychlé, jednoduché a levné.