Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Rybí pomazánka z tuňáka
Nakládané řízky
Frankfurtská polévka II.
Plněné žampiony špenátem
Brokolicová polévka IV
Pomazánka se sýrem cottage
Batáty ve slanině
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…