Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Špagety se sojovým masem
Borůvkový (višňový) likér
Špagety z pánve
Mrkvové lívanečky
Závin z listového těsta s červenou…
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Fazole z konzervy
Avokádová pomazánka na toasty
Francouzské brambory podle časopisu F…
Koláč z rebarbory
Voňavý sirup z bezinkových květů
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Sirup ze smrkových výhonků
Chřestová omeleta
Jahodovomalinový cheesecake
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula