Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Těstovinový salát s tuňákem
Řecký gyros
Kokosová roláda jednoduše
Vepřové maso na paprice
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Nepečený ovocný dort s vaječným…
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Cuketová směs s uzeninou
Košíčky s nutelovým krémem
Plněné bramborové knedlíky se…
Koláč z rebarbory
Voňavý sirup z bezinkových květů
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Sirup ze smrkových výhonků
Chřestová omeleta
Jahodovomalinový cheesecake
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula