Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Koprová omáčka
Malínský špaček od sestry Ireny
Jednoduchý chleba z kvasnic
Kuřecí řízky Ondráš
Česneková krkovička naložená v mléce
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Srnčí maso na smetaně
Hrášková polévka se slaninou
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…