Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Babiččiny "Francky"
Trojbarevný koláč naší babičky
Svíčková Stroganoff
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Kefírový koláč s ořechy
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Červené špagety
Vepřové maso s celerem
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Koprovka s vejcem
Bezový sirup za studena
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina