Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Šopský salát alá Verunka
Zázvorový čaj II.
Americký koláč II.
Rybízový koláč IV.
Česnečka z Vysočiny
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Mandlový dort DIA
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Klasický burger
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem