Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Tatarský biftek II.
Tradiční tažený štrůdl
Kapustové karbanátky s uzeninou
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Zapečené brambory s mozzarellou a…
Koláče z Chyšek
Zapečené müsli II.
Dršťková polévka I.
Bleskové kuřecí kari s brokolicí
Bramborová frittata s chřestem
Buřty na pivě
Turecká vejce
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pórková polévka s cizrnou
Mandlový koláč s rebarborou
Čokoládová pěna s malinami
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny