Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Rychlé langoše
Jahodová zmrzlina II.
bramborový salát bavorský
Fazolová polévka na kyselo
Paštika z divočáka
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Nepečené Cake Pops
Rychlá buchta s ovocem
Knedlíky s borůvkovým žahourem
"Pizza" z lilku
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…