Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Babiččin sádlový koláč
Králík v zelenině s hořčicí
Vepřové kotlety se špekáčkem
Těstovinový salát s nakládanou…
Cuketa na orientální způsob
Těstoviny zapečené s květákem a…
Mléčná žampionová polévka
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Kuře na paprice
Rychlá hrášková polévka s krutony
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Piškotová roláda s krémem z mascarpone
Houbové aglio olio
Piškotový koláč s jahodami
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Topinky s pestem, rajčaty a…
Buřty na pivu v briošce