Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajská polévka s masem
Závitky v rýžovém papíru
Chodský koláč
Makový jablečník
Dietní bramborový salát bez majonézy…
Narozeninový sváteční dort
Peříčkový řez
Ostrá barbecue marináda BBQ
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Salát z rýžových nudlí s kuřetem
Rychlá hrášková polévka s krutony
Piškotový dort s malinovým mascarpone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí paličky BBQ
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Domácí pribiňák s jahodami
Halloumi ve slanině s hráškovým…