Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z čínského zelí
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Banánová roláda s margotkou
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Lososové sashimi
Špenátový kuskus
Chřestová polévka
Rybízový nepečený dort
Univerzální fíková barbecue marináda
Topinky s houbami a čedarem
Rychlá hrášková polévka s krutony
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Piškotová roláda s krémem z mascarpone
Houbové aglio olio
Piškotový koláč s jahodami
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Topinky s pestem, rajčaty a…
Buřty na pivu v briošce