Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborná ořechová bábovka
Nedělní jablečný koláč
Dvojbarevný jablečný koláč
Mexická polévka z naší hospody
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Měsíční krajina
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Špenátovo-vločková polévka
Cizrnové karí se špenátem
Koláč z rebarbory
Voňavý sirup z bezinkových květů
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Sirup ze smrkových výhonků
Chřestová omeleta
Jahodovomalinový cheesecake
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula