Lahodný kozí sýr můžete ochutit voňavými bylinkami – petrželkou a pažitkou. Ze sýra vytvořte kuličky, které můžete ještě ozvláštnit obalením v opražených oříškách nebo třeba sladké paprice.
RADA: Podívejte se které bylinky je vhodné použít během vaření a které před servírováním.
RADA: Jak najemno nasekat ořechy?
Obalovaný kozí sýr
Kozí sýr s pažitkou a pošírovaným…
Kozí sýr s medem a datlemi
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní vepřová játra
Bábovka z vaječného koňaku
Celerová pomazánka na chlebíčky
Zelná polévka s uzenými žebry
Vánoční rybí polévka
Houbová smetanová omáčka
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Domácí čokoládová zmrzlina
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Langoše s domácím kečupem, sýrem a…
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem