RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Mrkvová pomazánka s křenem
Mrkvová pomazánka s křenem II.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
lepší je syrová.Simona
Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.
A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.
Jasně, že syrovou mrkev!!!!
Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana
Koprová omáčka expres
Čokoládová kolečka
Kávovo-šlehačková bábovka
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Americký hamburger
Pečené donuty
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Bezinkový džem (rosol) - květový
"Pizza" z lilku
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Losos s hráškem