Mexické kuře Frosta
Mexické nadívané kuře
Mexické "Guacamole"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Souhlas, jsem začátečník, ale recept přeci není koupit kuřecí maso, koupit mexickou směs a smíchat to dohromady.
Podle mého je mexická kuchyně o něčem jiném než o mexické zelenině. Chybí pikantnost a celkově i chuť. Toto je nudné jídlo bez nápadu, žádné Mexico.
Rajská polévka s krupicovými haluškami
Krůtí stehno trochu na divoko
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Cizrnový salát s restovanou paprikou
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Rychlá hrášková polévka s krutony
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Piškotová roláda s krémem z mascarpone
Houbové aglio olio
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Piškotový koláč s jahodami
Topinky s pestem, rajčaty a…
Buřty na pivu v briošce