Na velké pánvi zprudka osmažíme na olivovém oleji mleté maso (asi 10 minut), přidáme drobně nakrájenou cibuli a stále restujeme. Až je cibule osmažená dorůžova, přidáme rajčatový protlak a ještě 2 minuty restujeme. Ochutíme pepřem, mletým koriandrem a římským kmínem.
2
Z fazolí slijeme nálev a necháme je okapat. Na jiné, olejem vytřené, pánvi je chvíli smažíme, až začnou pukat. Odstavíme je z ohně a lehce promícháme s mletým masem. Můžeme podávat s bagetou a zeleninovým salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|30. 5. 2005 19:49
zn8m to pikantnejsí jeste s mexickou omáčkou a kukuřicí.. balíme doma to tortily!!!
HANKA LINHART
|9. 2. 2005 00:35
JE TO VELICE DOBRE.PODAVALA JSEM TO S BRAMBORAKEM.JAKO PRILOHU JSME MELI PAR KOLECEK CERSTVE OKURKY,CAPIE[CERVENA,ZELENA,ZLUTA],ALE PODOTYKAM,OPRAVDU JEN PAR KOLECEK.