Uvařte si opravdu výtečnou polévku plnou zeleniny, která lahodí oku i chuti. Provoněná provensálskými bylinkami vnese do vaší kuchyně chuť středomořské kuchyně.
Zeleninu očistěte, cibuli nasekejte nadrobno, česnek a řapíkatý celer pokrájejte na plátky, mrkev na kolečka, papriku na malé kostičky, kadeřávek natrhejte na kousky. V hrnci na lžíci oleje zpěňte cibuli, asi po 3 minutách přidejte česnek, řapíkatý celer, mrkev a papriku. Restujte asi 5 minut. Přidejte kukuřici, zalijte rajčaty a vývarem, ochuťte bylinkami a vařte asi 5 minut.
Bagetu pokrájejte na plátky, zakápněte je olejem a v troubě vyhřáté na 180 °C opečte takřka dozlatova. Nastrouhejte parmazán, polovinu ho nasypte na toasty a dopečte dozlatova. Polévku dochuťte solí a pepřem, rozdělte do talířů, přidejte parmazán a podávejte s toasty.