Veganská budapešťská pomazánka
Dýňová tofu pomazánka
Škvarková pomazánka IV.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Meruňkové kefírové řezy
Škvarkové placky rodinné
Majonéza ze zakysané smetany
Domácí chleba
Bazalkové tofu
Pomerančová marmeláda pro domácí…
Krém na zdobení dortů
Palačinky se šunkou a vejci
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Langoše s domácím kečupem, sýrem a…
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem