Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající zapečené vepřové kotlety
Dort pro kluka
Dobroučká kuřecí pomazánka
Kapr pečený s bylinkami na másle
Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem
Krevety Pil Pil
Lotrinský koláč
Kuřecí maso na gril i do trouby
Lasagne s hovězím masem
Risotto se špenátem a bylinkami
Jahodová bublanina
Kosmatice naslano
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestový salát s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem