Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečný štrůdl
Špenátové lasagne
Slaný koláč s rajčaty a mozzarellou
Špenátové halušky s krůtími kostkami…
Medové perníčky III.
Čína s kuřecím
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Kokosové řezy - krémové s polevou
Bramborové placky se sýrem po našem
Jahodové knedlíky raz dva
Jahodová bublanina
Kosmatice naslano
Lasagne s hovězím masem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestový salát s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem