Kokosky jsou známý a oblíbený druh cukroví z bílků. Zkoušeli jste je ozvláštnit limetkou? Kyselost a vůně citrusů je skvělý kontrast ke sladké a jemné chuti kokosek.
RADA: Do těsta můžete přidat i sníh z bílků, jak ho vyšlehat?
Limetkové muffiny
Limetkové mini pies
Kokosky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí polévka se svítkem
Šlehačkový mramorový beránek
Čínská rýže
Kyselé zelí do skla
Krůtí medajlonky se sýrem
Vařená čokoládová poleva
Žampionová játra
Fofr perník
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Bezový sirup za studena
Koprovka s vejcem
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina