Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře po židovsku podle paní…
Krabí tyčinky na kari s rýží
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
Tuňáková pomazánka bez majonézy
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Valentýnský řez
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Meruňkové smoothie
Salát Caesar s kuřetem
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…