Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety plněné šunkou a sýrem
Čínské placičky
Vepřová krkovice se šlehačkou
Zelené fazolky s vejci
Kapr v marinádě
Závin z bramborového těsta
Cuketové špekáčky
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Mřížkové koláčky
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Jahodová bublanina
Kosmatice naslano
Lasagne s hovězím masem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestový salát s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem