Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krabí pomazánka
Valašská zelňačka s houbami
Kapustové karbanátky II
Dýňová polévka s česnekem a krutony
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Měkké sušenky s čokoládou
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Hrníčková kynutá bábovka s makovou…
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina