Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Jižanské fazole s klobásou
Játrové knedlíčky
Ořechovo-kávové řezy
Pečené donuty
Žampionová smaženice
Bůčkový holandský řízek
Třešňové lívanečky II.
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Jahodovo-malinová zavařenina
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…