Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená krupicová kaše
Nevařená rybízová šťáva
Nivové kremrole
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Koprovka s vejcem
Bezový sirup za studena
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina