Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový koláč
Ananasová podkova
Jahodové řezy z Galaretky
Smažené bramborové placičky
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Kus Kus (Cous Cous)
Jednoduché cappuccino řezy
Bramborový chléb
Portobello s nivou a šunkou
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Rychlá hrášková polévka s krutony
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Piškotová roláda s krémem z mascarpone
Houbové aglio olio
Piškotový koláč s jahodami
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Topinky s pestem, rajčaty a…
Buřty na pivu v briošce