Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vaječná pomazánka II.
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Boloňský guláš na zítra
Veganská houbová omáčka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Muffiny po belgicku
Amorův jablečný řez (koláč)
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
"Tataráček" z Romadůru
Klasický burger
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem