Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Cibulová polévka se sýrem
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Tvarohová pomazánka
Tvarůžková pomazánka speciál
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Větrníky na plech - karamelové řezy
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Dušené mleté maso se žampióny
Květáková polévka s cizrnou
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…