Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pórková polévka s krupicí
Gyros po řecku s českým masem
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Krémová polévka z topinambur
Kakaové řezy s piškoty
Smetanovo-bramborový krém
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Bramborovo-žampionová polévka se…
Utopenci podle Gajzy
Francouzské toasty s pestem
Rebarborový džem s ananasem
Koprovka s vejcem
Bezový sirup za studena
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina