RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
Kořeněné krevety smažené na másle
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Kuřecí maso v česnekovém těstíčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je to výborné,dávám za 1.
Za jedna. Poprvé a ne naposledy, výborné !
luxus.... :-) fakt výborné....
Takto mi krevety chutnají úplně nejvíc. Velmi jednoduchá příprava a ta chuť je (myslím, že díky máslu) naprosto nepřekonatelná. 1*
dali jsme si k nim opečené bagetky s bylinkovým máslem a taky super. díky
Lehce pikantní, s hranolkama a zeleninovým salátem výborné
Velice dobré, udělala jsem k tomu špenátovou rýži a bylo to moc dobré. Děkuji za inspiraci.
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Kuře na soli
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Zapečené kuře s bramborem
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Prsa v mrkvi
Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a…
Rýže s kari na smetaně
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Citronová kuřecí prsa s rajčaty a…
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…