Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oravská kulaša
Čertovská omáčka
Špagety s mletým masem
Kung Pao Mango
Melounové jednohubky (salát)
Rebarborový crumble se zakysanou…
Báječné ovocné koláčky - snadno a…
Králičí ragú
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
Klasický burger
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem