Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Makový jablečník
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Rigatoni s chřestem
Knedlíky z rýžové mouky
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Jablečňáky s perníkem podle Ládi…
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Italské Tiramisu (Florencie)
Citronová kuřecí prsa s rajčaty a…
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…