Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tradiční tažený štrůdl
Gnocchi s listovým špenátem
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Bábovka s kysanou smetanou
Kuřecí kari s rýží
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Špenátová polévka s krutony
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Jednoduchý meruňkový koláč
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…