Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s cukrem do pěny, přidáme vejce, pak mléko a nakonec mouku smíchanou s práškem do pečiva.
2
Těsto vlejeme na menší plech a na syrové těsto naneseme vychladlou glazuru. Pečeme zhruba 30 minut na 170 °C.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka
|12. 10. 2006 11:47
Jakou mouku tam dáváte? Máte napsáno 300g mouky, ale nepíšete jakou. Děkuji
Alena Hanusová
|9. 6. 2006 22:41
To zní opravdu lákavě! Určitě vyzkouším. Děkuji za inspiraci paní Airan!
Airan
|9. 6. 2006 11:44
Dagmar, nazev uz jsem davno zapomnela a ten salat uz delam od oka - jsou tam varene brambory, vareny kvetak, sunka, kapie, varena vejce, na 1velky jogurt davam 100g majonezy a je to ochucene soli a koprem. U nas zdomacnel:-)
Gábina
|9. 6. 2006 10:04
najděte si "květákový salát s bramborami"
Dagmar
|9. 6. 2006 07:26
Prosím o radu Airan. Kde najdu Vámi chválený salát s brambory a květákem? Nevím jakého mám dát autora pod Di mi nic nevyšlo.Doma chtějí pořád nějaké nové salát děkuji moc
Jaroslava Oumarová
|7. 6. 2006 14:03
Řezy jsou rychle hotové a docela dobré, kolegyně je "zbodly" taky během chvilky. Druhý den jsou trochu vláčnější:-))
Airan
|3. 6. 2006 16:48
Di, dekuji moc, vase recepty se taky u nas tesi velke oblibe, obzvlast vas salat s brambory a kvetakem, ten delam skoro porad:-)
Di
|2. 6. 2006 11:16
... vypadá to dobře, jako všechno od Airan s exotickým nádechem.