Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
https://www.caro.cz
Dělala jsem to podle receptu.Myslím si,že vanilka je nutná,dá tomu skvělou a asi i nenahraditelnou chuť.Akorát se mi to zdá moc sladké.
a musi se to nechat odlezet nebo se to hned muze pit.
Kdysi jsem to ochutnala a pamatuju si, že to bylo dobré. Když nemám vanilku, můžu místo toho použit vanilínový cukr?
Vepřové v alobalu
Chodský koláč
Babiččina vánočka
Jahodovo-tvarohová roláda
Pikantní vepřová pečínka
Ananasová bábovka - vláčná
Těstovinový salát s tuňákem a…
Ostružinový koláč s broskvemi
Krůtí roláda pečená se švestkami
Kuřecí stehna v bílém víně
Rebarborový džem s ananasem
Koprovka s vejcem
Bezový sirup za studena
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina