Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bílá kuřecí omáčka se žampiony
Smetanovo kokosový jablečný moučník
Vepřové nudličky na žampionech
Tvarohový dortík
Spaghetti Carbonara – La ricetta…
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Lasagne s hovězím masem
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Risotto se špenátem a bylinkami
Jahodová bublanina
Kosmatice naslano
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestový salát s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem