Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Couračka
Domácí tlačenka
Zabalená vepřová panenka
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Pařížské rohlíčky od Dáši
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Roláda s nugátovým krémem
Banánová bleskovka - dort
Tortilla s čerstvou zeleninou
Kuře na paprice
Rychlá hrášková polévka s krutony
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Piškotová roláda s krémem z mascarpone
Houbové aglio olio
Piškotový koláč s jahodami
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Topinky s pestem, rajčaty a…
Buřty na pivu v briošce