Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Kuřecí stehna po Řecku
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Míchaná vejce s droždím
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Křehký kokosový koláč s jablky -…
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…