Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Trojbarevný koláč naší babičky
Krtkův dort na plech
Kuskus zapečený pod grilem
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Ledový salát s česnekovo-koprovou…
Houstičky z domácí pekárny
Cizrnový salát s restovanou paprikou
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Jednoduché pivní staročeské řízky
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…