Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Kapr na černo
Rizoto z mletého masa
Kuře „strejdy z Hlinska“
Jižanské fazole s klobásou
Zapečená (nejen) krůtí játra
Maďarská rybí polévka
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Hermelínová pomazánka nebo salát se…
Hovězí po burgunsku
Bramborová frittata s chřestem
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem