Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Papriky plněné hermelínem
Litý koláč s tvarohem
Med ze sedmikrásek
Zapečený pangasius
Zeleninová polévka s klobásou
Kuřecí gyros harmonika - grilovaná
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Aspikové mističky
Švestkový crumble
"Pizza" z lilku
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Losos s hráškem